Шофьорски курсове

Обучаваме водачи за категориите: A1, A2, A, B, C, D, B+E, C+E

Записване за обучение може да направите всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа на място в офиса ни: гр. Дупница, ул. „Хемус“№3, ет.2 или на телефонен номер: 0886 90 82 82.

Необходими документи за записване:

⦁ Копие на документ за завършено образование (удостоверение за завършен Х клас на средното образование най-малко),
⦁ 2 снимки – паспортен формат
⦁ Декларация – образец, попълва се на място.
⦁ Копие от свидетелство за управление на МПС и контролен талон, ако заявявате обучение за придобиване на друга/следваща категория.

Минимална възраст за записване:

Категория А1 – навършени 15 години и 9 месеца.
Категории А2, В – навършени 17 години и 9 месеца.
Категории А, В+Е – навършени 18 години, без случаите на мотоциклети с мощност над 350 см3.
Категории С, С+Е и А (мотоциклети с мощност над 350 см3)– навършени 21 години
Категория D – навършени 24 години.

Обученията включват:

⦁ Теоретичен модул (за категории A1, A2, A, C, D, C+E ). Всеки курсист получава информация за дните и мястото на теоретичното си обучение при записване. Можете да решавате листовки ТУК

⦁ Практически модул (за всички категории)

Изпитите за всички категории (без В+Е) са по теория и по практика (вижте някои от елементите на практическите изпити ТУК ).
Те са:
⦁ Вътрешни изпити – провеждат се от обучаващите инструктори, за да бъдете допуснати до изпитите, които провежда ИА „Автомобилна администрация“ – теория и практика.
⦁ Изпити за придобиване на свидетелство за управление на МПС, провеждани от ИА „Автомобилна администрация“ – теория и практика.
Резултатите от проведените изпити за придобиване на свидетелство за управление на МПС от ИА „Автомобилна администрация“ можете да видите ТУК
За цена и начин на плащане на съответния шофьорски курс може да се свържете с нас на адрес или на посочения телефонен номер.