Обучение за придобиване на карта за квалификация на водача

„ПЛАМ“ ЕООД и „ПЛАМ и синове“ ЕООД притежават валидни лицензи за осъществяване на обучения (първоначални и периодични) на водачи на МПС за обществен превоз на пътници или товари за придобиване на карта за квалификация на водача. Осигуряваме и консултации, свързани с процедурите за придобиване или подновяване на картата за квалификация.

Необходими документи за записване:

⦁ Копие от документ за завършено образование (най-малко удостоверение за завършен Х клас на средното образование)
⦁ Копие от свидетелство за управление на МПС в съответната категория и контролен талон към него
⦁ Копие от карта за квалификация на водача – при периодични обучения

Записване за обучение

Записване за обучение може да направите всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа на място в офиса ни: гр. Дупница, ул. „Хемус“№3, ет.2 или на телефон: 0888 60 03 75.
За цена и начин на плащане на началното или периодичното обучение може да се свържете с нас на посочения адрес или телефонен номер.

Компаниите в семейство „ПЛАМ“ работят с лицензирана от Министерство на транспорта и съобщенията Психолаборатория към ГППИДП д-р Иван Ибришимов за провеждане на психологически изследвания, изисквани за издаване на удостоверение за психологическа годност.

Записване за изследване, както и информация за необходими документи и цена на услугата, може да получите на телефон: 0899 37 00 69